huishouden in hokjes

Huishouden in hokjes

Marjan van der Vecht nam zelf contact met ons op met de vraag of we haar initiatief onder de aandacht wilden brengen. Wij vinden het alvast een schitterend project.

Huishouden in hokjes is een website waar je heel wat uitgewerkte visualisaties vindt over het huishouden. Op een eenvoudige en schematische manier wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je huishoudelijke  taken kan uitvoeren.

De site is niet allen te gebruiken voor zij die begeleid zelfstandig (gaan) wonen maar ook voor cliënten die nog thuis wonen of elders verblijven en graag een handje toesteken mits ondersteuning .  Ze werkt met Sclera pictogrammen en eigen foto’s.

Wat er beschreven staat zijn richtlijnen maar door het voorbeeld te kopiëren , kan je het makkelijk zelf aanpassen op maat van je eigen cliënt, eigen pictogrammen of foto’s toevoegen en er je eigen ding van maken.

Of je kan kiezen voor een afdrukbare pagina voor elk thema.

De rubriek koken maakt het helemaal  compleet want op de site vindt je heel wat recepten die gevisualiseerd zijn en die op nieuw op maat kunnen aangevuld of uitgeprint worden.

De inhoud van deze site mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

Bezoek de website: http://huishoudeninhokjes.dse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>