Toolkit kinderen waar kies ik voor

De toolkit ‘ Kinderen waar kies ik voor” bevat materialen om kinderwens en ouderschap van mensen met een verstandelijke beperking bespreekbaar te stellen. In de toolkit vind je een stellingenspel voor hulpverleners , wensenkwartet, oefenmateriaal ‘kinderwens kijken naar keuzes ‘ dat je kan gebruiken tijdens themabijeenkomsten, weet waarvoor ik kies een werkpakket voor cliënten en een zwangerschapsboek met uitleg over zwangerschap voor cliënten..

Het is bijzonder dat deze toolkit gratis en vooral printklaar wordt aangeboden op de website kinderwens en ouderschap van ASVZ .

Meer info op https://www.asvz.nl/specialismen/kinderwens-ouderschap/

Zij  hopen dat hun  website en het materiaal uit de digitale koffer nuttige handreikingen voor je zijn. Ze benadrukken dat  elke situatie anders is en elke unieke persoon met een verstandelijke beperking –   elke cultuur een eigen benadering vraagt.  Daarom kun je de downloads ook aanpassen en op maat maken door een mail te sturen naar mhodes@asvz.nl

In ruil voor het materiaal vragen zij om hen ons op de hoogte te houden van de effecten die je met het materiaal bereikt zodat kennis en ervaringen kunnen uitgewisseld worden.

Ik ben sterk onder de indruk van deze toolkit en hij kan ook inspireren voor andere thema’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.